Woning

De vakantiewoning is gebouwd naar een ontwerp in Zaanse stijl. De woning heeft een zogenaamde dwarskap en op het dak is een typische houten makelaar gevestigd. Deze versiering gaf vroeger de rijkdom en status van de eigenaar aan. De buitenkant van de (stenen) woning is afgewerkt met gevelbekleding waardoor deze woning de Zaanse uitstraling krijgt.

Vakantiewoning De Rijp

Luxe vakantievilla aan het water met vrij uitzicht!

Benieuwd naar alle foto’s? Klik hier!

De woning heeft een ruime oppervlakte van 120m² en is voorzien van alle luxe voor een sfeervolle rustige vakantie.
Op de begane grond is de woonkamer, keuken en toilet gevestigd maar ook de ouderslaapkamer met vaste kastenwand en aangrenzende badkamer voorzien van douche, wasmachine en droger.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en een extra badkamer, voorzien van bad, douche en toilet.
In de woning is vloerverwarming aanwezig voor een heerlijke comfortabele warmte.

De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek met een hoekbank. Uiteraard is er een televisie en een dvd-speler aanwezig. De eethoek biedt ruimte voor 6 personen. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast incl. vrieslade, koffieapparaat en waterkoker.

Alle slaapkamers hebben boxspring bedden welke aan elkaar zijn gekoppeld maar ook als eenpersoonsbed te gebruiken zijn. Ook zijn de slaapkamers voorzien van verduisterende gordijnen. Een campingbed is beschikbaar voor de allerkleinste gasten. Deze is te vinden in de berging op de 1e verdieping van de woning. Beddengoed hiervoor moet zelf meegenomen worden.

De tuin is voorzien van een gezellig en zonnig terras met zithoek dat grenst aan de woonkamer en slaapkamer op de begane grond. Door de ligging van de woning heeft u bijzonder veel privacy op het terras. Op het punt waar de tuin aan beide kanten grenst aan het water is er een vlonder geplaatst. Hier kunt u aanmeren met uw boot (tevens ook te huur op het park) maar u kunt hier ook heerlijk zitten en genieten van de natuur. Uw auto kunt u parkeren naast de woning. Er kan toegang verleend worden voor 1 auto. Eventuele overige auto’s kunnen op de parkeerplaatsen bij de receptie worden geparkeerd.

In de woning is het niet toegestaan om te roken en/of huisdieren te houden.
Er is wifi beschikbaar in de hele woning. De toegangscode hiervoor vindt u in de woning in de informatiemap.

Plattegrond van de woning:

Plattegrond_Begane_Grond Plattegrond_Eerste_Verdieping